Skip to main content
 

Mor med migræne

Om bogen “Mor med migræne”

Ud af de 650.000 personer i Danmark, der har migræne, er 70% kvinder i den fødedygtige alder. Mange af dem har eller ønsker at få familie og børn, men hvordan håndterer man graviditet, fødsel, barsel og familieliv med migrænen som følgesvend? 

Denne bog giver dig værdifulde redskaber på vejen mod færre og/eller mildere anfald. Du får viden om medicin- og smertehåndtering, også i graviditeten, forslag til, hvordan du kan ændre vaner på en overkommelig måde. Blandt andet indgår yoga, zoneterapi og mindfulness og også opskrifter på lækker og migrænevenlig mad.

Undervejs møder du kvinder i forskellige faser af familielivet, bl.a. Helle, der er i fertilitetsbehandling, Iben, der er gravid, Linda, der er nybagt mor og Rie, der har fået tvillinger. Deres historier og erfaringer bidrager til, at du får en bedre forståelse af din egen migræne, så du kan tage små skridt mod bedring.

Køb den fysiske bog i din boghandel eller hent e-bogen HER. God læselyst!

SKRIVERIER

Jeg deler meget gerne ud af min erfaring og viden og har derfor en blog her på siden, hvor jeg deler spændende artikler, inspirerende ideer og tanker omkring sundhed og livskvalitet.

Anmeldelser og podcasts

Anmeldelser

Budskabet om at spise friske rene råvarer breder sig fra bloggen Annes migræne.

“Bogen er praktisk, anvendelig og en fin gave til dig selv eller en gravid veninde”. Migræne danmark.

“Jeg er vild med, at bogen kan læses fra A-Z , men også bruges som et opslagsværk”. Iben en læser og en af vores interviewpersoner i bogen.

Podcasts

Overskudslivets podcast ved Malene fra Overskudslivet. Indsats på trods af smerter. Hør den HER.

Podcast om Sårbar Power hos Christina Bonita. Hør den HER.

Hent guiden “Sådan tøjler du hormonel migræne via kosten” HER