Jeg vejleder dig til at få en sundere hverdag

Sådan skaber du  en migrænevenlig tilværelse

Har du migræne?

Og synes du, det kan være svært at komme i gang med og at opretholde en sundere livsstil, der samtidig gavner din migræne?

Migrænen sætter ofte en kæp i hjulet for sammenhængen i din hverdag. Du føler, at migrænen stjæler dit liv og samtidig er det vanskeligt at tage fat på at skabe bedre rutiner. Rutiner der gavner din migræne, da mange triggere skyldes ændringer i rutiner.

Tænk bare på dit søvnmønster. For meget eller for lidt søvn, kan trigge migræne. Det samme kan for lavt blodsukker eller nogle stoffer i det, du spiser og drikker.

Det at have migræne er i sig selv stressende, da du aldrig ved, hvornår du får et anfald. Uvisheden giver stress og uro, der i sidste ende kan udløse et anfald.

Hvordan kan du skabe bedre rutiner og vaner? Både fysisk, mentalt og socialt, så du kan leve bedre med migræne?

Vejledning er et samarbejde, hvor vi i fælleskab skaber det bedste resultat. I et forløb hos mig, kan vi i samarbejde komme frem til, hvad du har brug for hjælp til, og hvor du vil starte.

Du bestemmer, hvor du gerne vil sætte ind. Jeg hjælper dig med at tune ind og sætte fokus på de områder, som er vigtige for dig. Jeg er din sparringspartner, der guider dig og følger med på sidelinien. Jeg har specialiseret mig i migræne og livsstil, og har mærket på egen krop, hvad det vil sige at have færre og mildere anfald ved at justere på mine vaner.

Du får øget livskvalitet, og kan leve det liv, der er vigtigt for dig. Læs mere om, hvad jeg tilbyder her.

-Det er så naturligt at snakke med dig,

måske fordi du kender migrænen indefra…

Jeg er i hvert fald rigtig glad for,

at jeg tog mig sammen

og valgte at få en vejleder!

Rikke

Hvordan foregår vejledningen?

Vejledningen foregår online eller på telefon. Nærværet i samtalen er intakt og når vi mødes online, kan vi både se og høre hinanden.

Vi aftaler løbende, hvilke tiltag du vil arbejde med. Måske vil du arbejde med kosten eller sætte mindre mål i form af små skridt, der gavner din migræne. Det kan f.eks. være i forhold til motion, hvile, stresshåndtering, smertehåndtering, accept, medicinforbrug eller søvn.

Jeg har som sundhedscoach omfattende erfaringer i at hjælpe mennesker med at ændre vaner lidt ad gangen og fastholde dem. Og arbejder med udgangspunkt i metoder som f.eks. små skridt, coaching og visualisering.

Andre fordele ved vejledning online er, at du sparer tid, penge på transport og du kan få hjælp uanset, hvor du bor. Hvis du har overvejelser eller er usikker på, om jeg kan hjælpe dig. så skriv til mig her, så kan vi tage en kort afklarende samtale, inden du bestemmer dig for at booke.

Samtalerne online har været en fantastisk idé

Det er så meget nemmere at kunne holde møde

hjemme i min egen stue, i stedet for at skulle møde op –

især en fordel de dage man er lidt slatten.

Rikke

 

 

FRIHED OG SELVBESTEMMELSE