Jeg vejleder dig til at få en sundere hverdag

Vejledning online til en migrænevenlig hverdag

Har du migræne?

Og synes du, det kan være svært at komme i gang med og at opretholde en sundere livsstil, der samtidigt gavner din migræne?

Migrænen sætter indimellem en kæp i hjulet for sammenhængen i din hverdag. Du føler, at migrænen stjæler dit liv og samtidig er det vanskeligt at tage fat på at skabe bedre rutiner. Rutiner der gavner din migræne, da mange triggere skyldes ændringer i rutiner. Tænk bare på dit søvnmønster. For meget eller for lidt søvn, kan trigge migræne. Det samme kan for lavt blodsukker eller nogle stoffer i det, du spiser og drikker. Det at have migræne er i sig selv stressende, da du aldrig ved, hvornår du får et anfald. Uvisheden giver stress og uro, der i sidste ende kan udløse et anfald.

Hvordan kan du skabe bedre rutiner og vaner? Både fysisk, mentalt og socialt, så du kan leve bedre med migræne?

Vejledning er et samarbejde, hvor vi i fælleskab skaber det bedste resultat. I et forløb hos mig, kan vi i samarbejde komme frem til, hvad du har brug for hjælp til. Du bestemmer, hvor du gerne vil sætte ind. Jeg hjælper dig med at tune ind og sætte fokus på de områder, som er vigtige for dig. Jeg er din sparringspartner, der guider dig og følger med på sidelinien. Jeg har specialiseret mig i migræne og livsstil og har mærket på egen krop, hvad det vil sige at få færre og mildere anfald ved at justere på mine vaner.

 

 

– Det er så naturligt at snakke med dig,

måske fordi du selv kender migrænen indefra

Jeg er i hvert fald rigtig glad for,

at jeg tog mig sammen til at få en ‘vejleder’

Rikke

 

 

Hvordan foregår vejledningen?

Vejledningen foregår online og vi aftaler løbende, hvilke tiltag du vil arbejde med. Måske vil du arbejde med kosten eller sætte mindre mål i form af små skridt, der gavner din migræne. Det kan være mål i forhold til motion, hvile, stresshåndtering, smertehåndtering, accept, medicinforbrug eller søvn. Jeg har som sundhedscoach omfattende erfaringer i at hjælpe mennesker med at ændre vaner lidt ad gangen og holde dem. Og arbejder med udgangspunkt i forskellige metoder som f.eks. små skridt og visualisering.

Praktisk info om vejledning online

Jeg vejleder både privatpersoner, grupper og medarbejdere i virksomheder. Vejledningen foregår for dig som privatperson online via programmet Zoom. Zoom er et program, der minder om Skype, hvor vi både kan se og høre hinanden. Det fungerer upåklageligt at samarbejde online. Nærværet i samtalen er intakt, da vi også kan se hinanden. Andre fordele ved vejledning online er, at du sparer tid, penge på transport og du kan også få hjælp uanset, hvor du bor.

 

Status er, at jeg på 2 uger har taget 3 imigran

Jeg har haft det klart bedre de 2 uger,

end de sidste 6 måneder

Man må sige,

at diæten har haft en god effekt

Hasse

 

FRIHED OG SELVBESTEMMELSE

Samtalerne online har været en fantastisk idé

Det er så meget nemmere at kunne holde møde

hjemme i min egen stue, i stedet for at skulle møde op –

især en fordel de dage man er lidt slatten.

Rikke