Skip to main content

Da Tina startede i et forløb hos mig, fandt vi hurtigt ud af, at hendes job fyldte ALT for meget. Og det var ikke på den fede måde.

Hun følte sig drænet, træt og hun havde INTET overskud til familien. Hun havde også mistet troen på, at hun kunne finde en andet job og ændre sin situation.

Og hvad har det så med sundhed at gøre?

De fleste af os ved godt, hvordan vi bør spise, bevæge os og tænke (mindske tankemylder og stress) for at leve sundere, men ofte er der noget, der står i vejen for, at vi kan rykke på det, vi gerne vil.

I Tinas tilfælde var det jobbet, der slugte al hendes energi. Konflikter på arbejdspladsen, overbelastning af den enkelte medarbejder og uklar kommunikation var noget af det, der drænede hende.

Det var endda kommet dertil, hvor Tina havde mistet troen på, at hun nogensinde turde at søge et andet job.

Tina opsøgte mig for at få støtte som pårørende til en med kronisk hovedpine og migræne. I processen med at tage hånd om familien, havde hun glemt sig selv og havde oveni købet taget 15 kg på relativt kort tid.  

Med andre ord ville hun have mere overskud til sig selv, til familien og finde et arbejde, der kunne være en form for frirum i stedet for en byrde.

Tina landede 2 jobs

Efter nogle overvejelser søgte Tina et nyt job, blev kaldt til samtale og fik det i første hug. Det var overvældende og en kæmpe sejr. Alene det at turde at sende en ansøgning … Efter noget tid i det nye job, viste det sig, at det ikke fungerede og da drømmejobbet blev slået op, slog Tina til og fik det!

Det var drømmejobbet, der nu er hendes frirum.

Hun gik altså fra at sidde fast og have en overbevisning om, at hun måtte holde ud i det job, hun havde til at lande først et job og så et mere, hvor hun nu stortrives og energien er bedre fordelt mellem arbejde- og familieliv.

Jeg er en meget stolt coach. Det er da SÅ inspirerende!

Tak for et rigtigt godt samarbejde Tina.

Ps. Du kan også få min hjælp, hvis du sidder fast. Book en 30 minutters gratis matchsamtale på telefon ved at sende en mail til gitte@gittebsk.com. I samtalen sporer vi os ind på, hvordan jeg kan hjælpe dig videre og om vi er et match.